fbpx

Тласнати от успеха на онлайн магазина и желанието на клиентите да се докоснат на живо до красотата на бижутата, ние създадохме едно уютно място, където можете да се потопите в диамантената магия. Създаден специално за клиента, нашият шоурум поставя индивидуалността на първо място. Тук, в атмосферата на красота и изящество, можете да сте сигурни, че ще направите най-добрия избор, тъй като всички евентуални колебания, с които обикновено се свързва безпристрастната интернет среда на онлайн пазаруването, ще бъдат разбулени от опитното мнение на нашите специалисти.

B. Banda е общност от хора, които обичат красивото, блестящото, но семпло и предпочитат качеството пред количеството. Обичат да се смеят и да блестят и знаят, че добрият вкус се забелязва в детайлите. 

Мечтая за червени килими и вълнуващи приключения и именно те ме изпртиха в диамантения свят на Татяна Духарска и създадохме B.Banda – линия бижута, вдъхновени от живота и мечтите. Да имаш върху себе си естествен диамант, означава, че притежаваш нещо с история и ценност и винаги, когато погледна към ръката си и видя някои от бижутата ни, се чувствам, сякаш съм част от нещо много специално.

Благодарим ви, че сте част от мечтата.

Медии

„Диамантите сякаш не са просто бижута, а неизпълним и красив копнеж и олицетворение на сбъдната мечата – независимо дали тя е романтичен жест, символ на статус или късче любов към нас самите, което кара аурата ни да заблести.“

Колекцията My First Diamond е тук, за да ни напомни, че най-ценното не е в големината на скъпоценния камък.